Melaka Insider

Story From The Historic City

Responsive Ads Here

Monday, 25 March 2013

Dalang Pencerobohan Lahad Datu Di Kenal Pasti!!

Assalamualaikum & Salam Sejahtera......

Beberapa Blog dan laman web utama dalam dan luar negara telah memaparkan kes pencerobohan di Lahad Datu, Sabah. The Manila TimesInquiry News malahan Reuters sendiri ada memetik kenyataan kenyataan Pegawai Tinggi Tentera Filipina berkenaan pembabitan pakatan pembangkang tentang isu Lahad Datu ini.

Malangnya Ketua Umum PKR Anwar Ibrahim hanya "berani" menyaman Utusan Malaysia sedangkan banyak lagi laman web, portal berita yang mengaitkan beliau dengan isu Lahad Datu. Dan tadi jebat ada membaca kupasan dari blogger-blogger yang memungkinkan anwar menyaman mereka kerana mereka orang Malaysia, bukan blogger dari negara lain yang pastinya tak akan ada keberanian anwar untuk menyaman mereka. Artikel dari blogger MyMassa dan juga artikel dari blogger gOSsIp RaKyaT mendedahkan tentang pembabitan anwar dalam krisis pencerobohan Lahad Datu ini.

Untuk pembacaan lain Laman Web Wikipedia turut menyiarkan isu ini dengan penuh fakta yag menarik. Jebat harap kita boleh membaca dan turut menilai sendiri artikel ini. Tapi yang penting pada jebat, Sabah tetap milik Malaysia berdasarkan fakta ini.

Jebat - ayat biasa " ini semua konspirasi umno" lepas tu tanya lebih sikit "u ulang i saman u" aptb!!!

No comments:

Post a Comment