Melaka Insider

Story From The Historic City

Responsive Ads Here

Tuesday, 2 December 2014

Semangat Baru, Azam Baru... Biar Jadi Wira Tak Didendang.... Jangan Jadi Pengecut Berselindung Dibalik Jawatan....


Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera.....

Pohon ampun dan maaf kepada semua pembaca Melaka Insider kerana begitu lama jebat menyepikan diri... juga jutaan terima kasih kepada semua yang masih mengikuti perkembangan blog Melaka Insider ini.

Hari ini apabila jebat telah tidak lagi terikat dengan mana-mana orang atau jabatan atau ringkasnya kontrak jebat telahpun ditamatkan maka jebat akan berusaha untuk mengemudi semula Melaka Insider ini. Apa yang jebat boleh nyatakan yang jebat telah mempunyai beberapa perancangan bagi blog Melaka Insider ini dengan beberapa penambah-baikkan. Jebat amat berharap agar semua pembaca Melaka Insider akan terus memberi sokongan kepada Melaka Insider.

Jebat juga membuka ruang ini kepada para-para usahawan terutama di Negeri Melaka untuk memperkenalkan perniagaan anda di dalam Melaka Insider. Hubungi jebat jika berminat dan In Syaa Allah Melaka Insider akan cuba membantu. Seperkara lagi Melaka Insider akan terus menjadi Blog Ilmiah, membantu Kerajaan dan UMNO dengan artikel-artikel yang berfaedah dan berfakta. Menegur dengan cara yang berhemah dalam setiap artikel kami.

Akhir kata sebarang komen atau teguran mahupun cadangan boleh emailkan kepada:

atau like FB laksamanajebat:


Semoga bertemu di lain artikel.....

Laksamana Jebat

1 comment:

  1. Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI
    Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI

    ReplyDelete