Melaka Insider

Story From The Historic City

Responsive Ads Here

Tuesday, 12 May 2015

Datuk Nur Azmi Ahmad, Satu Wawasan Untuk Kecemerlangan Sukan Hoki Negara Siri 2

Assalamualaikum WBT, Salam Sejahtera

Hari ini merupakan hari yang dinanti-nanti oleh ahli gabungan Persekutuan Konfiderasi Hoki Malaysia (MHC) bilamana mereka akan mengundi untuk barisan Exco baharu sessi 2015-2018 pada Mesyuarat Agung Tahunan (AGM) bandan induk itu.

Umum mengetahui yang Naib Presiden Kanan MHC, YBhg. Datuk Nur Azmi  Ahmad akan bertanding jawatan Timbalan Presiden MHC pada pemilihan kali ini.


Menyingkap kembali pertemuan jebat dengan Datuk Nur Azmi, seperti yang jebat siarkan pada artikel yang pertama dahulu, Datuk Nur Azmi amat menitik beratkan pembangunan sukan hoki di peringkat akar umbi lagi. Ini menjadi visi dan misi utama beliau sekiranya beliau terpilih untuk menjadi timbalan presiden MHC.

Sebab itulah beliau dengan berani mengeluarkan kenyataan sedia berundur dari MHC sekiranya gagal tetapi dengan syarat yang lawanya itu boleh membantu setiap ahli gabungan MHC menyediakan peruntukan untuk Program Pembangunan Hoki Negeri. Berita selanjutnya sila baca DI SINI.

Datuk Nur Azmi juga menyeru kepada semua syarikat-syarikat yang ada di Malaysia untuk memberikan tajaan dan sumbangan kepada MHC dan beliau berjanji yang mereka akan mendapat pulangan yang setimpal dengan apa yang mereka laburkan kepada MHC.

Sekali lagi jebat menyeru kepada semua ahli gabungan MHC yang akan memilih pada hari ini untuk memberi peluang kepada Datuk Nur Azmi memenangi jawatan Timbalan Presiden untuk memberi peluang dan ruang kepada beliau bagi memaju dan menjayakan lagi Sukan Hoki di negara kita ini.

Sekian

1 comment:

  1. Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI
    Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI

    ReplyDelete